La IMP „CHIȘINĂUPROIECT” au avut loc consultări cu arhitecți și urbaniști


În procesul elaborării Planului Urbanistic Zonal alăturat str. Industriale, tronsonul cuprins între str. Uzinelor și str. Vadul lui Vodă și a Planului Urbanistic Zonal pentru teritoriul cuprins în perimetrul str. Albișoara – Ismail – Calea Moșilor – Mihai Viteazul, Institutul Municipal de Proiectări „CHIȘINĂUPROIECT” a organizat miercuri, 1 iulie, o masă rotundă, în cadrul căreia au avut loc consultări cu mai mulți arhitecți și urbaniști.

Specialiștii au făcut schimb de opinii și au înaintat un șir de sugestii pentru îmbunătățirea proiectelor. Arhitecții și urbaniștii au acceptat să acorde și în continuare sprijin IMP „CHIȘINĂUPROIECT” în procesul de elaborare a PUZ-urilor. Astfel, participanții au decis ca proiectanții IMP „ChișinăuProiect” să introducă propunerile făcute și să prezinte proiectele la următoarea întrunire cu specialiștii, care se va desfășura miercurea viitoare, în data de 7 iulie.


Scopul acestor întruniri este de a implica în procesul de elaborare a PUZ-urilor cât mai mulți specialiști, astfel încât, într-un final, locuitorii municipiului Chișinău să beneficieze de proiecte care să le satisfacă necesitățile.

36 afișare0 comentariu