Noi consultări în procesul de elaborare a unor PUZ-uri

În contextul elaborării proiectelor strategice pentru dezvoltarea municipiului Chișinău, proiectanții IMP „Chișinăuproiect” continuă consultările cu specialiștii din arhitectură, urbanism și alte domenii relevante.


Miercuri, 21 iulie, la IMP „Chișinăuproiect”, a avut loc o nouă masă rotundă, în cadrul căreia a fost analizată situația curentă și examinate propunerile privind îmbunătățirea a trei Planuri urbanistice zonale, aflate în proces de realizare: PUZ pentru terenurile cuprinse în permiterul str. Petricani – Mihai Viteazul – Columna – Calea Ieșilor – șos. Balcani; PUZ pentru teritoriul alăturat str. Industriale, tronsonul cuprins între str. Uzinelor și str. Vadul lui Vodă și PUZ pentru teritoriul cuprins în perimetrul str. Albișoara – Ismail – Calea Moșilor – Mihai Viteazul.

Menționăm că joi, 22 iulie, Consiliul municipal Chișinău va examina proiectul cu privire la Planul urbanistic zonal pentru terenurile cuprinse în perimetrul bd. Mircea cel Bătrân - str. Nicolae Sulac - Nicolae Milescu Spătaru – Bucovinei și cel cu privire la Caietul de sarcini pentru elaborarea Planului urbanistic general al orașului Chișinău. Comisia pentru construcții, arhitectură și relații funciare a CMC a acordat luni, 19 iulie, aviz pozitiv pentru ambele proiecte.

126 afișare0 comentariu