Proiecte avizate de Comisia pentru construcții, arhitectură și relații funciare a CMC

Proiectanții IMP „Chișinăuproiect” au prezentat luni, 19 iulie, în cadrul ședinței Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare a Consiliului municipal Chișinău, Planul urbanistic zonal pentru terenurile cuprinse în perimetrul bd. Mircea cel Bătrân - str. Nicolae Sulac - Nicolae Milescu Spătaru – Bucovinei. Astfel, proiectul a fost avizat și urmează să fie examinat la următoarea ședință a CMC.

Totodată, în cadrul ședinței, șefa Direcției generale arhitectură, urbanism și relații funciare, Svetlana Dogotaru, a adus la cunoștința publicului etapele procedurii de elaborare a caietului de sarcini pentru Planul urbanistic general.


În același timp, consilierii municipali din cadrul Comisiei pentru construcții, arhitectură și relații funciare au înaintat și aprobat câteva amendamente la proiectul cu privire la Caietul de sarcini pentru elaborarea Planului urbanistic general al orașului Chișinău. Proiectul și amendamentele propuse urmează să fie examinate la ședința CMC.

Ședința Comisiei va fi continuată marți, 20 iulie, începând cu ora 14:00, în sala de ședințe a CMC, urmând să fie examinate celelalte proiecte incluse pe ordinea de zi.41 afișare0 comentariu